FeKeJo facts and fun

FeKeJo facts and fun

Dag 0: Beskidy 2016

MarathonsPosted by Ken Hermans Wed, May 25, 2016 22:26:11

Haha,

hier zijn we weer! Na lang wroeten eindelijk weer op de bike en klaar voor nieuwe uitdagingen! Het was een turbulent jaar en niet zo simpel om te trainen (ook omwille van het weer!), maar na 2 stages in Frankrijk en een deelname aan de LCMT zijn we nu toe aan de Beskidy in Polen. De conditie is ver van goed, maar het uitgangspunt concentreert zich nu ook meer naar plezier maken! De Beskidy is een 4-daagse race die qua kilometers niet zo zwaar oogt maar de technische moeilijkheidsgraad én het deelnemersveld (zo'n 700 zotten!) maken er weer een leuke uitdaging van. Morgen staat etappe 1 opt programma: 69,6 km en 2550 hm.

We zijn hier met 3 man (ik, Jo en Fets) en de één ziet het al wat beter zitten als de ander. Maar de sfeer zit erin en da's het belangrijkste. Al veel pintjes gedronken en de tactische besprekingen laaien weer hoog op. Momenteel zijn de weersomstandigheden niet zo goed en regent het behoorlijk. Maar de temperatuur is aanvaardbaar en de anti-gel is opgegoten ;-), dus ik zie het volledig zitten.

Morgen is er weer een nieuwe dag en we kunnen weer een stukske gaan fietsen, wa wilt ne mens nog meer!?

Tot morgen!

Kekkie en the Fully Fekejo-team!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.