FeKeJo facts and fun

FeKeJo facts and fun

Sudety etappe 3

MarathonsPosted by Ken Hermans Wed, July 29, 2015 19:29:46

Vandaag gaat de rit naar een ander dorp. Een hele logistieke onderneming. Onze bijdrage: bagage klaarzetten aan de receptie en wegwezen om de start te nemen. Eerst ff opwarmen en de beentjes voelden eigenlijk niet super-slecht aan. Is het mss omdat ik gisterenavond nog een pintje heb gedronken? Wie zal het zeggensmiley?

Vandaag mocht ik blijkbaar ook niet meer in de eerste boxen starten, dus achteraan plaatsnemen dan maar. Op zich was er wel wat ruimte in de eerste kilometers (zo'n 10!) om in te halen, want het was een brede klim die geleidelijk smaller werd. Uiteindelijk een kleine venijnige klim die wreed steil werd bezaaid met wortels. En dan waren we vertrokken voor een technisch stuk zoals ik er nog maar weinig heb gedaan. Stenen, wortels, jumps,... wel 30 km lang! Best wel heavy, maar de beentjes waren idd nog niet zo slecht en de race-modus werd aangezet.

Ik heb lang zicht gehad op plaats 2 en 3, maar uiteindelijk moest ik beide heren laten rijden. De eerste was verder vooraan en heb ik heel de koers niet gezien. Ik wilde nochtans vandaag alles op alles zetten om een tweede medaille mee naar huis te nemen zodat beide kinders content zouden zijn, maar het ging echt niet. Ze waren te sterk bergop. Bergaf kon ik wel terrein winnen, maar de laatste klim van zo'n 4 km heeft me genekt. Niets aan te doen! 4e master 2 en 32 algemeen was het verdict. Goed resultaat, vind ik!

Morgen ga ik deze inspanning moeten bekopen en zal het dus rustig aan moeten doen. Het is wel een korte (51km en 1850 Hm), maar ook weer technisch naar 't schijnt!

Nu serieus moe en pijn aan de benen, dus slaapkes doen. Morgen is 't weer verhuizen naar een ander dorp en hotel. 't Is een hard leven zo'n coureursleven! ;-)

A propos; de fiets schakelde perfect vandaag:-)

grts,

Ken
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Quentin Thu, July 30, 2015 12:21:34

Goed bezig hé , elke dag een stapje dichter in beide classementen . voorzichtig zijn zodat je het tot een goed eind brengt zonder kwetsuren !!! Ik ken er alles van momenteel pfff take care . qvdb

Posted by Fetzl Wed, July 29, 2015 22:15:13

als ge elke dag een plaatske kunt opschuiven in het GC M2, dan ziet het er nog zo slecht niet uit
keep up the good work

Posted by Jo Wed, July 29, 2015 20:01:44

Mooie prestatie! Vanavond 2 pintjes drinken, zou ik zeggen. Als ge in de eerste box had mogen starten, had er misschien meer in gezeten. Wel een heel uitdagend parcours als ik het zo lees. Succes morgen!