FeKeJo facts and fun

FeKeJo facts and fun

LCMT 2015 dag 4

LCMTPosted by Ken Hermans Mon, May 18, 2015 21:58:37

Dag 4, de laatste dag, de zwaarste dag MAAR het zal vandaag voor iedereen lastig zijn! Ik heb hier al lijken zien voorbij sjokken en van de trappen komen...Ni normaal!

Nu kan ik zeggen dat ik ook niet zo elegant rondloop (the moondance is er niks tegen ;-)) Het zal dus op karakter worden!

Vandaag meten er weer dik 2400 Hm overwonnen worden over 90 km. Van Houffa naar Marche. De wedstrijd loopt van Houffa naar Samrée en dan recreatief binnenrijden naar Marche. In het wedstrijdgedeelte zitten de meeste positieve Hm, dus 't wordt lastig. We passeren eerst de ST-Roch in Houffa om dan de Ourthe-vallei in en uit te vlammen. Lekker zwaar en soms zelfs technisch. We volgen voor een groot deel het parcours van de BeMc tot La Roche (inclusief Muur van Borzée) om dan uiteindelijk helemaal uit de vallei te klimmen naar Samrée.

Veel wereldschokkende resultaten heb ik niet gehaald. 25e algemeen en 9e master, maar het was dit jaar echt wel een sterk deelnemersveld en ik heb de LCMT uitgereden zonder blessures, iets wat me vorig jaar niet gelukt was. Ik voel me ook niet volledig leeg en denk zelfs dat ik er sterker ben uitgekomen. Ikke dus wreed content! :-)

Het moet ook gezegd: de sfeer onder de deelnemers was zeer amicaal en gemoedelijk. De sfeer die we vroeger ook zagen in de MTB-wereld! Leuke ervaring!

Misschien ga ik volgend jaar zelfs terug, al zal het niet met dezelfde format zijn. Ze willen er een 3-daagse van maken ipv 4 dagen. Nu ja, dat is nog lang en er kan nog veel gebeuren daartegen. Nu eerst genieten van dit moment :-)

grts,

Kekkie
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.