FeKeJo facts and fun

FeKeJo facts and fun

LCMT 2015 dag 3

LCMTPosted by Ken Hermans Sat, May 16, 2015 18:56:23

Dag 3 is een rare dag. De eerste 27 km is er chrono, daarna kan je op eigen tempo rijden tot km 82 om dan tijdrit te rijden tot Houffa. In totaal goed voor 98 km.

Het was deze morgen meteen start op een asfalt-klim (St Roch) en de benen deden uiteraard pijn. Maar dit was vorig jaar het punt, waarop ik moest opgeven met tendinitis in de rechterarm. Elke kilometer dat ik verder rij is vanaf nu een overwinning!

Raar maar waar, ik vond eindelijk mijn goede benen terug. Het draaide gewoon vlotter en ik kon me terug pijn doen. Misschien lag het parcours me beter, wie zal het zeggen. De uitslag was niet meteen goed, maar ik handhaaf me en schuif zelfs een beetje op.

De verbinding nam ons nu naar het GH Luxemburg en we deden bijna integraal de Eislecktrail. Die deden we een jaar geleden met de rugzak en ik had dus parcourskennis. Leuke single tracks en we hadden tijd om ervan te genieten, gezien het geen chrono was.

De afsluitende tijdrit was snel. Weinig positieve hoogtemeters en brede paden. Maar het belangrijkste is dat we deze dag weer mooi hebben volbracht. Morgen nog een zware etappe en dan home sweet home. Hopelijk blijft het weer zo goed, want daar hebben we uitgezonderd vrijdagmorgen, al geluk mee gehad!

grts,

Kekkie
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.