FeKeJo facts and fun

FeKeJo facts and fun

2015: nieuw seizoen

StagePosted by Ken Hermans Tue, December 30, 2014 10:49:35

Allez,

2015 komt eraan en de "goede voornemens" krijgen alweer vorm. Gisteren nog met team-member Jo samengezeten en de conclusie is als volgt:

we gaan er weer aan beginnen!

Eerst en vooral de trainingen hervatten na een lange winterslaap (wat niet makkelijk zal zijn!), en daarna krijgen ook de eerste doelen weer vorm. Voor mij zal er waarschijnlijk een tweede poging voor de LCMT bijzitten. Vorige editie had ik naar mijn gevoel niet afgewerkt op mijn waarde, dus tweede keer goede keer?! In tegenstelling tot vorig jaar gaat dit echter niet mijn hoofddoel van 2015 worden en zal ik meerijden om uit te rijden en de conditie aan te scherpen.

Wat het hoofddoel zal worden, is nog niet zeker en afhankelijk van de mogelijk om nog in te schrijven (veel organisaties zijn al volzet), en de evolutie van de conditie... maar er zijn wel enkele mogelijkheden bv Crocodile trophee, Swiss Epic of het BK Marathon?

We zien wel wat het nieuwe jaar ons zal brengen, want het belangrijkste is nog altijd een goede gezondheid en veel geluk!!! Dat dit dan ook mijn wensen mogen zijn naar u en uw familie!

greetz,

Ken
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ken Mon, January 19, 2015 08:20:38

Voila, de kogel is door de spreekwoordelijke kerk, het programma van 2015 ligt min of meer vast!

Er is al zeker de deelname aan de LCMT, waar ik en Jo respectievelijk voor de competitieve en recreatieve formule gaan, maar ook de "Sudety MTB Challenge" in Polen zal opgenomen worden in het programma.

Daarnaast zullen we nog een aantal marathons rijden in de Ardennen en Luxemburg. Als ik nog een "wild-card" kan versieren voor de Crocodile Trophy, wil ik daar ook wel aan deelnemen, maar die kans is uiterst klein! ;-)

Team-member Fets zal dan weer deelnemen aan dwars door Belgiƫ (noord-zuid). Hij zal dus naast een goede conditie ook moed en volharding moeten trainen. Karakter heeft hij zeker, dus daar zal het niet aan ontbreken! Het conditiepeil is ook al relatief goed, hebben we aan den lijve ondervonden op training-->goe bezig Fets!

Tot dusver de stand van zaken! Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind zodat we gericht kunnen trainen en vooral veel leute kunnen maken!

grtz, Kekkie