FeKeJo facts and fun

FeKeJo facts and fun

VTT Haute Sambre

MarathonsPosted by Ken Hermans Mon, April 07, 2014 13:03:44
Gisteren weer afgezakt naar de streek van de Samber. Samen met vaste ploegmaat Tranquill(j)o. Deze keer waren we wel op tijd verrtrokken en konden we nog even opwarmen voor de start, toch wel aanrader!

Na de opwarming vertrokken we over een ietwat vlakke (lees saaie) weide-pad, maar de wind stond in het voordeel en we snelden op deze manier naar de leuke paadjes die deze streek te bieden hebben. Weinig ander MTB-volk dus we konden vlot doorrijden. Wel was er blijkbaar een lokale wandeltocht die regelmatig ons pad kruiste en zelfs soms vergezelde. Toch opletten, en voor de organisatie een minpunt, vind ik. Nog een geluk dat onze Waalse wandelaarsvrienden tolerant zijn en geen pijltjes verwijderdensmiley.

Voor het eerst dit seizoen voelden de beentjes goed aan en kon ik een strak tempo houden zonder de pijngrens te tarten. Leuk smiley!

Het parkoer was super en lag er droog bij. Dit resulteert in een tempo dat relatief hoog ligt (21,1 km/u). Bij Jo ging het ook goed, maar hij deelde het "goed" gevoel niet. Achteraf bleek hij al enkele keren door de pijngrens gegaan te hebben en besliste dan ook om iets rustiger te rijden. Da's natuurlijk relatief als je slechts enkele minuten later aankomt op een chrono van 65 kmsmiley

Na de chrono hebben we nog een kleine toer bij gedaan. Volgende week immers 120 km in Kellerwald (Dui)! De schrik zit erin!smiley

grts,
Kekkie