FeKeJo facts and fun

FeKeJo facts and fun

Sudety etappe 6

MarathonsPosted by Ken Hermans Sat, August 01, 2015 16:32:01

vandaag weer stralend weer! Ongelooflijk hoeveel geluk we hier hebben met het weer. Deze editie heeft op een druppeltje na geen regen gezien tijdens de ritten. Enig nadeel is dat het parcours dan sneller is, en die snelheid mankeert bij mij een beetje.

De etappe vandaag was echt zeer snel. Ok de hoogtemeters (2200) zijn er natuurlijk ook, maar het parcours was echt niet technisch en ging over brede boswegen. Amper technische passages. Dat en het feit dat mijn benen echt moe waren zorgde ervoor dat ik vandaag heb afgezien vanaf de eerste km tot de laatste. (en het waren er 83!)

Ik heb echt gereden voor wat ik waard was vandaag (een gemiddelde van 21 km/u!!!)en kan me dus ook niets verwijten, maar helaas, ondanks mijn voorsprong van zo'n dikke 7 minuten, heb ik vandaag toch mijn derde plaats in de algemene ranking moeten afstaan aan de spanjaard. Hij was vandaag gewoon een klasse te sterk en had vandaag een parcours dat op zijn lijf was geschreven. Niets aan te doen en ik mag terugkijken op een geslaagde missie. Twee keer derde plaats en 4e in de eindranking, daar had ik op voorhand voor getekend!

En ik heb een finisher T-shirt en daar was het toch allemaal om te doen?!

Nee, het was plezant en zeer zwaar, en op de twee laatste ritten na was het echt wel spannend mountainbiken!

7 dagen is echt wel lang en ik weet niet dat ik dat ooit nog ga doen. Nu ga ik even rust inlassen want heel het lijf is doodop. Ik heb het laatste beetje energie er uitgereden. Een weekje rust zal hopelijk voldoende zijn om terug op mijn plooi te komen.

Nu nog naar de prijsuitreiking en dan nog nen BBQ en slaapkes doen. Morgen terug naar Belgiƫ en mijn verwaarloosd gezinnetje! smiley

grts,

Ken