FeKeJo facts and fun

FeKeJo facts and fun

Stambruges

XC-wedstrijdPosted by Ken Hermans Mon, June 02, 2014 13:53:38
afgezakt naar het verre Henegouwen om het competitieritme terug aan te scherpen na een tijd van training na het Marathon-avontuur in Houffalize.
Het beloofde een technische omloop te worden door de regenbuien van afgelopen nacht, dus ik in mijn nopjes. Zeker toen ik de omloop ontdekte (draaien en keren, korte klimmetjes/tecnische afdalingen,...), wist ik dat ik in het voordeel was. De groepsstart (Le Mans-style!) liet ik een beetje aan mij voorbijgaan en vertrouwde erop dat ik na 4 uren wel op mijn waarde zou komen.

De eerste ronde voelde meteen goed aan en moest me op geen één moment zeer doen om een strak tempo te houden en op te schuiven.

Het lag er modderachtig bij en de Fast-tracks zijn niet meteen de aangewezen banden voor dit soort ondergrond, maar gaandeweg de race (het bleef heel de tijd droog!), werd de ondergrond beter berijdbaar en ging het tempo nog wat hoger.

De eerste plaats was echter te hoog gegrepen. Deze was overduidelijk voor de ongenaakbare Julien Delaet. Met de tweede plaats was ik toch ook al heel blij en het sterkt het zelfvertrouwen voor de komende LCMT.


Volgend testje

XC-wedstrijdPosted by Jo Ouderits Fri, April 18, 2014 07:37:09
Gisteren ingeschreven voor een nieuw trainingske.
Omdat er tijdens het weekend van 27 april toch geen marathon op de kalender staat, heb ik maar dit gekozen:http://www.flowtrackbikechallenge.be/