FeKeJo facts and fun

FeKeJo facts and fun

2015: nieuw seizoen

StagePosted by Ken Hermans Tue, December 30, 2014 10:49:35

Allez,

2015 komt eraan en de "goede voornemens" krijgen alweer vorm. Gisteren nog met team-member Jo samengezeten en de conclusie is als volgt:

we gaan er weer aan beginnen!

Eerst en vooral de trainingen hervatten na een lange winterslaap (wat niet makkelijk zal zijn!), en daarna krijgen ook de eerste doelen weer vorm. Voor mij zal er waarschijnlijk een tweede poging voor de LCMT bijzitten. Vorige editie had ik naar mijn gevoel niet afgewerkt op mijn waarde, dus tweede keer goede keer?! In tegenstelling tot vorig jaar gaat dit echter niet mijn hoofddoel van 2015 worden en zal ik meerijden om uit te rijden en de conditie aan te scherpen.

Wat het hoofddoel zal worden, is nog niet zeker en afhankelijk van de mogelijk om nog in te schrijven (veel organisaties zijn al volzet), en de evolutie van de conditie... maar er zijn wel enkele mogelijkheden bv Crocodile trophee, Swiss Epic of het BK Marathon?

We zien wel wat het nieuwe jaar ons zal brengen, want het belangrijkste is nog altijd een goede gezondheid en veel geluk!!! Dat dit dan ook mijn wensen mogen zijn naar u en uw familie!

greetz,

Kenstage

StagePosted by Ken Hermans Thu, March 06, 2014 17:36:07
Vandaag was veruit de mooiste dag. Minder wind en vollop zon. Gisteren Inge haar verjaardag gevierd in een goei zuiders restaurant, dus eerste kilometers gingen iets minder vlot. Daarna echt "genieten" smiley

Eerste training

StagePosted by Jo Ouderits Mon, March 03, 2014 16:54:51
Eerste training op zondag achter de rug. De zon was aanwezig, de mistral ook...

voorbereiding FKJ-stage

StagePosted by Ken Hermans Wed, February 26, 2014 12:08:01
Gisteren al fiets afgezet bij teammember Majee for transport @ stageplaats Zuid-Frankrijk. Begint stilaan concreet te wordensmiley! Kick off zaterdagmorgend!!!

Grts,
Fully Kekkie